Flowsnap maakt leeroplossingen op maat.

Klaar voor next-level leeroplossingen?

Je wil leeroplossingen inzetten om je doelgroep te helpen groeien. Goed plan! Maar hoe zorg je voor leerervaringen die echt impact maken én waarbij je doelgroep zich gemotiveerd voelt? Met zoveel verschillende werkvormen, formats en tools kan het lastig zijn om de juiste keuzes te maken.
 
Bij ons kan je terecht voor advies, begeleiding en maatwerk op vlak van:

Zo helpen we jou naar
krachtige leeroplossingen

Advies

Co-creatie

Maatwerk

Leren en ontwikkelen in de kinderopvang

Flowsnap werkte mee aan het gloednieuw leerplatform Blink waarmee VVSG samen met heel wat partners de kinderopvangsector wil ondersteunen en versterken. We dachten mee na over de vormgeving van het platform en mochten een twintigtal e-learning modules ontwerpen en ontwikkelen. Onze modules werden intussen uitgebreid getest én goedgekeurd door heel wat medewerkers uit de sector.

DIDACTISCHE EXPERTISE

Met onze uitgebreide expertise in digitaal leren maken we leeroplossingen die een positieve, duurzame en motiverende impact hebben op de skills van je doelgroep.

PERSOONLIJKE AANPAK

We nemen de tijd om jouw case grondig te leren kennen. Zo zijn de leeroplossingen perfect afgestemd op jouw doelen, je doelgroep en hun context.

STERK IN ONTWIKKELING

De gebruikerservaring kan je leeroplossing maken of kraken. We zorgen voor een eindresultaat die technisch én grafisch perfect in elkaar zit.

Let's get learning!

Op zoek naar degelijke leeroplossingen die echt impact maken? Wij denken mee met jou. Boek een gesprek in en we leggen je met plezier onze werkwijze uit.