Flow is being completely involved in an activity for its own sake. The ego falls away. Time flies. Every action, movement, and thought follows inevitably from the previous one, like playing jazz. Your whole being is involved, and you’re using your skills to the utmost. 

– Mihaly Csikszentmihalyi

Als je al eens in de wereld van opleidingen en e-learning bent gedoken, dan weet je dat niet alle (digitale) opleidingen gelijk geschapen zijn. Al te vaak heb je met een (nauwelijks versierde) informatiedump te maken die de doelgroep moet zien te verwerken. Geen wonder dat de vertaling naar de praktijk vaak uitblijft.
 

Wij geloven dat het anders en beter kan. Leren is geen eenmalig event, het is een doorlopend proces dat moet worden ondersteund op verschillende manieren. Enerzijds door leeroplossingen die ontworpen zijn volgens evidence-informed technieken. Anderzijds door een sterke leercultuur binnen het bedrijf. 

Bij Flowsnap geloven we dat het tijd is voor verandering.
Durf jij het aan?

Frouke Vanhoutte

Founder & Learning architect

Na mijn opleiding tot onderwijspedagoog ging ik aan de slag als educatief medewerker in een centrum voor basiseducatie, waar ik ICT-opleidingen gaf aan laaggeletterde volwassenen. Na 7 jaar voelde ik mijn nieuwsgierigheid trekken en besloot ik opnieuw zelf achter de schoolbanken plaats te nemen. Mijn fascinatie voor digitaal leren bracht me bij de opleiding e-learning expertAlles viel op zijn plek en na enkele kleinere opdrachten in bijberoep, koos ik voluit voor Flowsnap. 
 

Ik kan al mijn passieperfectionisme en mijn kritische geest kwijt in mijn onderzoeksdomein. Meedenken met mijn klanten, de nieuwste wetenschappelijke inzichten rond leren verslinden en alles tot in de puntjes uitwerken: mijn enige spijt is dat ik er niet veel eerder voor gekozen heb.

Samen met een team gespecialiseerde freelancers zet ik learning in the flow of work op de kaart en ga ik op zoek naar de juiste fit voor mijn klanten. 

Benieuwd wat dit voor jouw bedrijf kan betekenen? Boek een call en ik denk graag met je mee!
 

Partner up ...

Omdat we met Flowsnap het allerbeste willen voor onze klanten, werken we samen met enkele vaste partners:

Alex Christiaens

Alex, een 28 jarige wereldverbeteraar uit Izegem, heeft als full-stack ontwikkelaar een frisse en toegankelijke benadering voor digitale ontwikkeling. Alex is gepassioneerd door sociale rechtvaardigheid en combineert hun academische achtergrond in orthopedagogische wetenschappen met hun technische vaardigheden uit de bachelor in Multimedia & Creative Technologies. 

Dit stelt hen in staat om hun UX-expertise te benutten en de behoeften van gebruikers om te zetten in een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface. Alex is een van de bezielers van Goomyx, een development studio met een missie: “Innovatieve technologie is er voor iedereen. Samen bouwen aan een toegankelijke, digitale wereld

Shannon Goemaere

Shannon, een 24-jarige full-stack developer uit Deerlijk, heeft een scherp oog voor elegant design en staat bekend om haar verfijnde smaak. Met een passie voor het creëren van visuele meesterwerken, weet Shannon hoe ze de kunst van mooi design kan combineren met haar streven naar maatschappelijke betrokkenheid. Haar achtergrond als Web en App Developer en haar talent voor het vastleggen van de essentie van elk project stellen haar in staat om boeiende en doordachte visuele concepten te ontwikkelen.

Shannon is een onmisbare schakel in het Goomyx team en staat garant voor een combinatie van elegantie, zorgzaamheid en visuele pracht in al haar projecten. Haar vermogen om design en maatschappelijke waarden te verenigen, maakt haar een waardevolle bijdrage aan de wereld van digitale creatie.