Flowsnap maakt leeroplossingen op maat.

Maak het verschil met next-level leeroplossingen

Genoeg gehad van deze frustraties?

Wij helpen je met veel plezier om leeroplossingen te bouwen waarvan je medewerkers zeggen: ‘Awel, daar heb ik nu echt iets aan gehad‘.

eLearning

Digitale modules die boeien en uitdagen. Met duidelijke doelen, realistische situaties en feedback. Leren waar en wanneer je wil.

Microlearning

Kort maar krachtig. De info die je medewerkers nodig hebben op het exacte moment dat ze het nodig hebben. Niet meer en niet minder.

Video

Visueel en dynamisch leren. Met korte en krachtige video’s die de aandacht vasthouden en de boodschap overbrengen. Ideaal voor instructie, demonstratie en inspiratie.

Performance support

Praktisch en toepasbaar leren. Met tools en tips die je medewerkers ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden. Zoals checklists, infographics en job aids.

Blended learning

Een mix van online en offline leren. De juiste balans tussen zelfstudie, interactie en begeleiding. Perfect afgestemd op je doelen en de doelgroep.

Leercampagnes

Gedragsverandering en motivatie stimuleren. Met een reeks van leeractiviteiten die je medewerkers uitdagen en betrekken. Maak leren onweerstaanbaar.

Maak van Learning & Development een gamechanger

1. Let's talk

Plan je gratis kennismaking in. Jij praat over je doelen en uitdagingen, wij luisteren en denken mee.

2. Design blueprint

We verzamelen de nodige informatie, stellen al onze vragen en maken een uitgebreid ontwerpvoorstel op. 

3. Build

We ontwikkelen je leeroplossingen volgens de regels van de kunst. Didactisch, grafisch én technisch.

4. Watch them grow

Zie hoe je medewerkers groeien en je bedrijf de vruchten plukt.

PARTNER IN CRIME

We denken mee met jullie, durven weleens een kritische vraag te stellen en delen met veel plezier al onze expertise. En dat altijd met een gezamenlijk doel voor ogen: leertrajecten bouwen die het verschil maken.

HUMAN-CENTRED

Met onze uitgebreide expertise in hoe mensen leren maken we leeroplossingen die een positieve, duurzame en motiverende impact hebben op het werk en de werkbeleving van je medewerkers. 

EASY TO USE

De gebruikerservaring kan je leeroplossing maken of kraken. We zorgen voor een eindresultaat die technisch én grafisch perfect in elkaar zit. 

Zit je met een uitdaging of probleem op de werkvloer waarvan je denkt dat leren wel eens de oplossing kan zijn? Dan is dat het ideale moment om ons erbij te halen. Enkele voorbeelden zijn …

  • onboarding van nieuwe medewerkers
  • transities naar nieuwe functies
  • gewenste verbeteringen in efficiëntie
  • betere retentie van werknemers
  • veranderingen in processen
 
Twijfel je of onze hulp kan gebruiken? Neem dan zeker contact op. We bekijken het met veel plezier! 

We werken altijd in twee grote fasen.

In de eerste fase gaan we op onderzoek uit. We zetten jullie doelen op een rijtje, praten met de experten, leren de doelgroep kennen … Dit zorg ervoor dat het ontwerp niet gebaseerd op assumpties., maar op research en data. Op het einde van deze fase leggen we jullie een design blueprint voor, dit is een uitgebreid ontwerpvoorstel. 

In de tweede fase gaan we aan de slag met de ontwikkeling. We schrijven teksten uit, nemen video op, maken grafische elementen, doen de input in de software of leerplatformen … Kortom we zorgen voor een ready-to-use eindproduct. 

 

Wij werken software onafhankelijk. Ofwel gaan we aan de slag me wat jullie al in huis hebben of we helpen jullie mee zoeken naar de meest geschikte tools.

Leeroplossingen bouwen is maatwerk. We vergelijken het graag met het bouwen van een huis. Je kan voor een tiny house gaan of een villa. Veel is afhankelijk van je budget.

Neem vrijblijvend contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Leren en ontwikkelen in de kinderopvang

Flowsnap werkte mee aan het gloednieuw leerplatform Blink waarmee VVSG samen met heel wat partners de kinderopvangsector wil ondersteunen en versterken. We dachten mee na over de vormgeving van het platform en mochten een twintigtal e-learning modules ontwerpen en ontwikkelen. Onze modules werden intussen uitgebreid getest én goedgekeurd door heel wat medewerkers uit de sector.

Let's get learning!

Klaar om te investeren in de toekomst van jouw onderneming? Boek een gesprek in en we leggen je met plezier onze werkwijze uit.